V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina). K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto... Celý popis
Koupit za 327 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Radost z bezlepkové stravy - Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka - Vladimíra Strnadelová
Doprava:
25 Kč
Skladem
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Radost z bezlepkové stravy
Doprava:
72 Kč
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Radost z bezlepkové stravy
Doprava:
54 Kč
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Kosmas s.r.o. Radost z bezlepkové stravy, Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
Doprava:
80 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | ANAG |
Autor | Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán |
Počet stran | 336 |
Výrobce | Anag |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 510 gramů |
ISBN | 978-80-7554-337-0 |